Doradefilets met geroosterde kerstomaatjes

 

Dorade Kerstomaat Fish@Home Thuisbezorgd

Heerlijk recept wat snel te bereiden is. Met mooi weer of minder weer, dat maakt voor dit gerecht helemaal niet uit. Zo is dit visje lekker op de barbecue, maar ook goed te bereiden in een grillpan. Enjoy!

 

Ingrediënten

  • 4 doradefilets 100 g per stuk
  • 4 el zwarte olijventapenade
  • 20 kerstomaatjes
  • 5 el olijfolie
  • 2 el vloeibare honing
  • 1 el grof zeezout

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en verdeel de tomaatjes over een met bakpapier bekleedde bakplaat.
  2. Meng 3 eetlepels olijfolie met de honing en verdeel dit over de tomaatjes. Bestrooi het geheel met zeezout en rooster de tomaatjes 15 tot 20 minuten in de oven totdat ze openbarsten.
  3. Besmeer de doradefilets met de rest van de olijfolie en wat zeezout en grill op de barbecue, eerst 3 tot 4 minuten op de velkant, daarna de andere kant nog 1 tot 2 minuten.
  4. Schep op ieder bord een lepel zwarte olijventapenade, leg daarop de dorade en schep er de geroosterde tomaatjes bij.

 

 

 

 

 

 

 

Bron: recept en foto afkomstig van visrecepten.nl

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Fish@Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel