Tonijnfilet in Olijfolie (Mestre Saúl)

Artikelnummer: MEST0001
Artikel 1 van 11
Overzicht

MASTER SAUL
 

1 JAAR RIJPING HET WACHTEN WAARD!
Mestre Saúl wordt gemaakt met de beste filet van het beste van de Azoren Zee. Wijselijk met de hand op maat gemaakt volgens voorouderlijke technieken, pas na 1 jaar rijping in het blik kan het eindelijk worden overwogen om het in al zijn pracht te proeven. Nu met nog zachtere vezels en een nog zachtere en delicate smaak, licht gezouten. Een ware delicatesse voor de echte fijnproever, eentje die weet te wachten

MASTER SAÚL
Als de filets van Santa Catarina tot op de dag van vandaag een zachte textuur en een zachte, licht gezouten smaak behouden, is dat allemaal te danken aan de conservenmeester Saúl Casimiro, geboren in 1918, die in 1955 zijn expertise op het gebied van conserven naar het eiland São Jorge bracht. simple en ambachtelijke methode, van generatie op generatie doorgegeven om de smaak van de Azoren Zee in een blikje aan tafel te brengen.

productinformatie
Inhoud: 120 gram
Ingrediënten: Tonijn, olijfolie, zout.
Voedingswaarde per 100g: Energiewaarde 604/144 kcal; Vetten 4,4g; waarvan verzadigd 1,1g; Koolhydraten 0g; waarvan suikers 0g; Eiwitten 26g; Zout 1,5g
Allergenen: Bevat vis.
Houdbaarheid: 5 jaar vanaf productiedatum.

Bewaren bij kamertemperatuur, vrij van vocht, vuil of andere factoren die verontreiniging of productveranderingen kunnen veroorzaken.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Fish@Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel