Portugese kabeljauw, in olijfolie en knoflook (Naval)
Artikelnummer: NAVAL0005 OverzichtHeerlijke malse bacalhau in fijne knoflookolie.
Deze vis wordt duurzaam gevangen in de Atlantische oceaan bij het Portugese gedeelte. De Visconserven van Naval worden met de hand ingelegd.
Als voorgerecht of zelfs als maaltijd, op een toastje, op een broodje, een gourmetschotel, een zomerse salade, het is een veelzijdig product, erg lekker en een uitgebalanceerde suggestie. De zeekabeljauw in olijfolie en knoflook blijkt een uitstekende bron van eiwitten en een creatieve manier om de visconsumptie te verhogen.
Productinformatie
Inhoud: 120 gram
Ingrediënten: Kabeljauw, Knoflook, Olijfolie en zout.
Voedingswaarde per 100g: Energiewaarde 644/153 kJ/Kcal; Vetten 3,9 g; waarvan verzadigd 0g; Koolhydraten 2g; waarvan suikers 0 g; Eiwitten 27,4g;.
Allergenen: Bevat Vis
Houdbaarheid: 5 jaar vanaf productiedatum.
Bewaren bij kamertemperatuur, vrij van vocht, vuil of andere factoren die verontreiniging of productveranderingen kunnen veroorzaken.
Perfect serveren:
Gewoonlijk geconsumeerd zonder verdere verwerking en kan worden verwerkt in verschillende culinaire bereidingen. Het moet bij kamertemperatuur worden bewaard en onmiddellijk na opening van het blik worden geconsumeerd, en er is geen warmtebehandeling vereist. Het kan worden geconsumeerd door de algemene bevolking, inclusief kwetsbare groepen zoals kinderen, ouderen, zieken en immuungecompromitteerde mensen, behalve mensen die allergisch zijn voor vis.