Makreelfilet op z'n Algarviaans (Georgette)
Artikelnummer: GEOR0001 OverzichtMet een lauriertje, wortel, tomaat, ui en aangenaam pikante olie door een pepertje.
Deze vis wordt duurzaam gevangen in de Atlantische oceaan nabij Portugal. De visconserven van Georgette worden met de hand ingelegd
Als voorgerecht of zelfs als maaltijd, op een toastje, op een broodje, een gourmetschotel, een zomerse salade, het is een veelzijdig product, erg lekker en een uitgebalanceerde suggestie. De Georgette Makreelfilets blijken een uitstekende bron van eiwitten en een creatieve manier om de visconsumptie te verhogen.
Technische informatie
Ingrediënten: Makreel, olijfolie, tomaat, chili, ui, wortel, kruidnagel, laurier en zout
Voedingswaarde per 100g: Energiewaarde 751/180 kJ/Kcal; Vetten 9,8 g; waarvan verzadigd 2g; Koolhydraten <0,1g; waarvan suikers <0,1g; Vezel <0,1g; Eiwitten 22,7g; Zout 0,5 g.
Allergenen: Bevat Vis
Houdbaarheid: 5 jaar vanaf productiedatum.
Bewaren bij kamertemperatuur, vrij van vocht, vuil of andere factoren die verontreiniging of productveranderingen kunnen veroorzaken.
Perfect serveren:
Gewoonlijk geconsumeerd zonder verdere verwerking en kan worden verwerkt in verschillende culinaire bereidingen. Het moet bij kamertemperatuur worden bewaard en onmiddellijk na opening van het blik worden geconsumeerd, en er is geen warmtebehandeling vereist. Het kan worden geconsumeerd door de algemene bevolking, inclusief kwetsbare groepen zoals kinderen, ouderen, zieken en immuungecompromitteerde mensen, behalve mensen die allergisch zijn voor vis.