Tonijn met rozemarijn uit Serra da Arrábida (Naval)
Artikelnummer: NAVAL0003 OverzichtLekkere malse tonijn in olijfolie met biologische rozemarijn uit het natuurgebied Serra da Arrábida. Een mooie smaakcombinatie.
Deze vis wordt duurzaam gevangen in de Atlantische oceaan bij het Portugese gedeelte. De visconserven van Naval worden met de hand ingelegd.
Als voorgerecht of zelfs als maaltijd, op een toastje, op een broodje, een gourmetschotel, een zomerse salade, het is een veelzijdig product, erg lekker en een uitgebalanceerde suggestie. De Naval Tonijnfilets in Olijfolie met Rozemarijn blijken een uitstekende bron van eiwitten en een creatieve manier om de visconsumptie te verhogen.
Productinformatie
Inhoud: 115 gram
Ingrediënten: Tonijn, geraffineerde olijfolie, biologische rozemarijn uit Serra da Arrábida en zout
Voedingswaarde per 100g: Energiewaarde 896/214kJ/Kcal; Vetten 13g; waarvan Verzadigd 0,9g; Koolhydraten 0g; waarvan suikers 0g; Eiwitten 23g; Zout 0,7 g.
Allergenen: Bevat Vis
Houdbaarheid: 5 jaar vanaf productiedatum.
Bewaren bij kamertemperatuur, vrij van vocht, vuil of andere factoren die verontreiniging of productveranderingen kunnen veroorzaken.
Perfect serveren:
Gewoonlijk geconsumeerd zonder verdere verwerking en kan worden verwerkt in verschillende culinaire bereidingen. Het moet bij kamertemperatuur worden bewaard en onmiddellijk na opening van het blik worden geconsumeerd, en er is geen warmtebehandeling vereist. Het kan worden geconsumeerd door de algemene bevolking, inclusief kwetsbare groepen zoals kinderen, ouderen, zieken en immuungecompromitteerde mensen, behalve mensen die allergisch zijn voor vis.